Groei in je bedrijf met een nieuwe website

      Comments Off on Groei in je bedrijf met een nieuwe website

Als je je als bedrijf serieus wilt nemen, moet je je online presentatie ook zeer serieus nemen. Denk hierbij aan website, social media maar ook e-mail contacten en nieuwsbrieven. Het is het beste om al deze kanalen af te stemmen aan elkaar en ook allemaal goed te onderhouden. Het is niet meer voldoende om slechts 1 van deze kanalen in te zetten. Onze mening is dat je het beste bij de website kunt beginnen. Op zoek dus naar een bedrijf waar ze websites laten maken?

Visie en missie centraal

Hoe eenvoudig je bedrijf ook is, we gaan ervanuit dat je een visie en missie hebt. Een goed startpunt voor je nieuwe website is deze visie en missie. Zet deze centraal in je verhaal en werk vanuit hier naar een gloednieuwe website toe. Welke boodschap wil je vertellen aan je bezoeker? En wat is het doel van de bezoeker op jouw website? Voor deze laatste vraag kun je het beste in contact komen met jouw klanten, en vragen wat hun doel is om jouw website te bezoeken. Zo kun je er achter komen wat het belangrijkste op jouw website is, en dit makkelijk toegankelijk maken voor alle bezoekers. Zo voorkom je dat bezoekers je website onnodig verlaten omdat ze niet kunnen vinden wat ze zoeken.

Vanuit website naar social media

Vervolgens kun je je social media perfect afstellen op je website. Dezelfde huisstijl en logo’s zorgen ervoor dat je herkenbaar blijft en betrouwbaar over komt. Wanneer je op social media iets uitlegt of vraagt wat betrekking heeft tot je website, kun je eenvoudig doorlinken naar je website. Zo laat je het verband goed zien tussen de beide kanalen. Wanneer je een update uitvoert op je website kun je dit ook communiceren op je social media kanalen, zo blijven die ook continu up-to-date.