Win terrein op de internationale markt

      Comments Off on Win terrein op de internationale markt

Wanneer je een bedrijf hebt dat ook de buitenlandse markt wil betreden, is het natuurlijk noodzakelijk dat je in de buitenlandse zoekresultaten gevonden wordt. De meerderheid van de mensen gaat tegenwoordig namelijk via zoekmachines op zoek naar producten of diensten. Daarvan klikt 60% op een van de bovenste drie zoekresultaten. Om deze reden is het erg belangrijk om met jouw website hoog in de zoekresultaten te eindigen. Om dit te bereiken moet je internationale SEO en online marketing campagnes toepassen. Op deze manier is het gemakkelijker om internationale klanten te bereiken.

Hulp bij internationale online marketing

Waarschijnlijk is het wel fijn om hulp te krijgen bij deze internationale online marketing campagnes. GetSales is een online marketing bureau die jou internationale SEO en Adwords campagnes kunnen bieden. Ze werken samen met lokale partners om zo alle mogelijkheden in het desbetreffende land te benutten. Ze zijn hierin ervaren, aangezien ze al meerdere bedrijven hebben geholpen met hun internationale SEO en linkbuilding campagnes. De online marketing campagnes kunnen gericht worden op bijna alle Europese landen en de Verenigde Staten.

Kosten internationale online marketing

Hoeveel zo’n internationale marketing campagne gaat kosten, is afhankelijk van het land waar je deze campagne op target. In sommige landen zijn de prijzen namelijk lager dan in Nederland, terwijl deze in andere landen juist hoger zijn. Daarnaast spelen factoren als de concurrentie, de branche en de kwaliteit van jouw website hierbij een rol. Het is zeker de moeite waard om te investeren in een internationale SEO, aangezien 70 procent van de zoekmachinegebruikers de organische zoekresultaten boven de geadverteerde resultaten verkiest.